Min fede træner på TV 3 – SE DET!

Det er nok ikke gået din næse og øjne forbi at TV3 sender et slanke program, hvor fire smukke, veltrænede kendte, der brænder for sundhed og et smukt ydre, har sagt ja til et grænseoverskridende eksperiment.

Jeg kæmper jo selv med min vægt, og har set første afsnit. Og selvom programmet på forhånd havde fået meget kritik, så er jeg godt nok alligevel overrasket, og ret positivt stemt. Jeg syntes allerede i første afsnit  at jeg fik en ny vinkel, på noget jeg aldrig havde skænket en tanke før.

Oppe i mit hoved er slange mennesker jo bare slanke, de er heldige kan man sige. Men efter at se Frederik Fetterlein forsøge at knibe en McDonalds burger ned, og sidde og fedte med små vingummier og Haribo lakridser som et kræsent barn.. Så pyha.

Som hans slankeven sagde.. “Han kan ikke finde ud af at spise burgere, han kan heller ikke finde ud af at spise slik”.

Det var tydeligt at se han faktisk væmmedes ved det, og slet ikke havde smag for det. Det er tydeligt han altid har levet sundt, og SLET IKKE har smag for det. Det er helt klart opvækst, vane og opdragelse som har dannet det grundlag. Det har jeg aldrig tænkt på

Jeg glæder mig fortsat til programmet i næste uge..

De skal hjælpe fire overvægtige danskere med at tabe sig. For virkelig at kunne forstå livet som fed på egen krop, går de ind i eksperimentet med fuld skrald og skal øge deres egen vægt så meget som overhovedet muligt.

 • Mascha Vang
  Blogger
 • Frederik Fetterlein
  Tidligere professionel tennisspiler
 • Sara Maria Franch-Mærkedahl
  Vejrvært, model og forfatter
 • Kira Eggers
  Personlig træner og kostvejleder