Til sjælland for at prøve og teste en EL-Cykel

Min yndlings cykelbutik har simpelthen nu åbnet et EL-Cykel Testcenter. Jeg overvejer en hverdags cykel med EL til mig og min kone. Faktisk mest min kone, men efter mine knæproblemer overvejer jeg faktisk også en selv.

Da budgettet ligger på omkring 15.000 er det vigtigt for mig at se, prøve og teste cyklen. Men jeg har ikke kunnet finde et eneste sted i Jylland hvor jeg kan se og prøve.

Nu tager mig og konen en weekend tur til København, og smutter forbi Cykelexperten.dk MEGASTORE i Vanløse. Her kan vi prøve en elcykel, låne en el-cykel og teste en ELCykel.

Her prøver jeg for første gang en EL-Cykel hos min fætter i udlandet. Nærmere Dusseldorff land distriktet.El-Cykel Testcenter i Vanløse

De påstår i MEGASTORE at have Danmarks største udvalg. Over 100 cykler i butikken med specialle i Kildemoes EL-Cykler. Det der er vigtigt for mig er at de kan servicere og reparere på dem også. Jeg har snakket med Henrik deres certificerede EL-Cykel mekaniker allerede op til flere gange. For jeg vil ikke købe katten i sækken. Men servicen har været uovertruffen.

Når vi er retur fra det københavnske skal jeg nok lade jer det vide..

Hilsen Landmanden.dk